Workshops

Heeft u vragen ?

Onze workshops

Zwangerschapscursus voor koppels - HypnoBirthing®

5 WEKELIJKSE LESSEN - WORKSHOPREEKS
ZwangerschapsCursus voor koppels – Hypnobirthing® The Mongan Method Je kennis vergroten over de werking van lichaam en geest tijdens de geboorte, zodat je vol vertrouwen er naar uit kan kijken? Leren hoe je door diepe ontspanning en ademhalingstechnieken je lichaam kan vertrouwen dat het weet wat het moet doen?
Lees meer

Bevallen vol vertrouwen

ZWANGERSCHAPSCURSUS VAN 5 AVONDEN
Of hoe een moeder de cursus ervaarde en alles wat eruit verder vloeide! Een boom groeit niet door aan z’n takken te trekken. En dat is precies hoe ik de zwangerschapscursus van centrum Levenskracht heb ervaren. De cursus start bij de wortels: de emoties, angsten of onzekerheden die gepaard gaan met je veranderend lichaam en de nakende bevalling.
Lees meer

Waterrelaxatie voor zwangere koppels​

In de armen van je partner drijven. 'Bedankt voor de ongelooflijke aangename en ontspannende zwangerschapsrelaxatie in het zwembad. Een echte aanrader! Ik zou het zo opnieuw doen! Ook m'n partner heeft er enorm van genoten (en ik denk het wondertje in m'n buik ook! )' Nila
Lees Meer

Workshop Puur Pijn

Workshop voor vroedvrouwen
Haal eruit wat erin zit Echt praten over baringspijn is voor vele vrouwen een groot taboe. Met echt praten wordt bedoeld het uitkomen voor eigen gedachten en ideeën evenals het uitspreken van verwachtingen die de zwangere heeft van zowel zichzelf en de zorgverlener. Uiteraard in relatie tot de bevalling.
Lees meer

Birth Day 3

Birth Day is een doe-dag, een workshop waar er niet gepraat wordt over mentale gezondheid, wel gekeken wordt naar de materie en waar we graag over zwijgen. Birth Day is een workshop, je mag dat letterlijk nemen, waar we naar de noden, behoeften gaan kijken van iedere schakel in dit geboortelandschap, onze samenleving. Dat maakt Birth Day uniek in de bijscholingen over het hot item momenteel in de verloskunde, mentale gezondheid, iedereen is aanwezig. Ouders, vroedvrouwen, grootouders, wensouders, doula’s, psychologen,… De rijkdom van Birth day gaat in de diepte, elk verhaal gaat raken, … en zet je dus in beweging. Aan de hand van oefeningen, informatie, beweging, ‘Over de Streep’,… wordt er in een veilig kader verbinding mogelijk. Krijg je dingen door als zorgverlener, ouder, mens die anders moeilijk door te sijpelen zijn.
Lees Meer

Agenda

Scroll to Top