Kinderwens

Een kinderwensconsult heeft als doel koppels of alleenstaanden meer inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden rond (on)vruchtbaarheid. Wat is gezond zwanger worden voor  jullie? Het kennen van je eigen lichaam en wat heeft er invloed op mijn vruchtbaarheid? Wanneer spreekt men van onvruchtbaarheid? Hoe ziet een eventueel fertiliteitstraject er uit? Hoe gaan we hiermee om? Wat als zwanger worden niet lukt? Over dit en nog meer geven we gedurende de kinderwens consulten informatie, ondersteuning, …

Heb je een kinderwens en wil je goed voorbereid van start of is de wens er al langer, ben je al een infertiliteitstraject gestart, wij lopen graag mee om er te zijn voor jullie waar nodig.

Koppels of alleenstaanden weten waar ze aan zijn.Door de informatie worden ze vaak gerustgesteld of kennen ze beter met de stress om die we in deze periode zien.Ouders krijgen terug een bredere kijk, een gevoel van meer controle te hebben, of alleszins ondersteuning in wat moet ik wanneer vragen of hoe ga ik om met protocols.

Een kinderwensconsult kan bestaan uit één sessie of meerdere sessies. 

Scroll naar top